Nieuws

Hyundai herschikt managementteam

Twee ervaren managers versterken per direct de directie van Hyundai Motor Nederland. Berend Jan Hoekman is aangesteld als Commercial Director en Jeroen Tas als Director Marketing.

Hyundai is naar eigen zeggen een van de snelst groeiende automerken van dit moment. Volgens Managing Director Ronald Dubbelman is het van belang dat Hyundai het directieteam heeft dat bij de expansie van het merk in Nederland past. “Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas zijn beiden zeer ervaren managers met een bewezen reputatie in de auto-industrie. Hyundai is de op vier na grootste autofabrikant ter wereld. Hyundai transformeert zich bovendien langzaam maar zeker van trendvolger naar trendsetter, waarbij de focus ligt op zowel modellen met een elektrische als modellen met een conventionele aandrijflijn. Met Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas is Hyundai klaar voor de toekomst en kan Hyundai samen met de Hyundai-dealers in Nederland de potentie van het merk ten volle benutten”, aldus Dubbelman.

Berend Jan Hoekman (45, rechts) is een sterke netwerker. Hij was laatstelijk werkzaam bij FCA (Fiat Chrysler Automobiles) waar hij verantwoordelijk was voor Network Development en Customer Experience. Bij Hyundai is hij verantwoordelijk voor Dealer Sales en Fleetsales. ‘Hyundai is een wereldmerk met een enorme “drive” en ambitie. Ook in Nederland heeft Hyundai een geweldige potentie. Dat spreekt mij enorm aan bij dit merk. Hyundai betekent vooruitgang en dat is ook meteen mijn doelstelling!’

Jeroen Tas (55) heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Fleet Support in Arnhem, waar onder meer het wagenparkbeheer verzorgd wordt voor grootzakelijke klanten. Daarvoor was Jeroen Tas werkzaam bij PSA Peugeot Citroën DS. ‘Bij Fleet Support heb ik gezien wat de impact is op de verkoop van auto’s als gevolg van nieuwe technologische ontwikkelingen zoals hybride-, plug-in hybride- en volledig elektrische aandrijflijnen. Als je dan Marketing Director mag worden voor een innoverend automerk dat vooruitloopt op dat gebied en bovendien deze nieuwe technologieën ook nog voor een aantrekkelijke prijs kan aanbieden, dan pak je die kans met beide handen aan.’

Managing Director Ronald Dubbelman, Commercial Director Berend Jan Hoekman, Director Marketing Jeroen Tas en Director After Sales Theo Eitjes vormen nu het directieteam van Hyundai Motor Nederland. De President van Hyundai Motor Nederland is Dong Hwan Shin, de CFO is Young Sup Son.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.