Nieuws

Interstate Tires terug op de Europese markt

Het gerenommeerde Amerikaanse bandenmerk Interstate Tires maakt zijn rentree op de Europese markt. Summa, onderdeel van PBG, is met ingang van 1 november 2019 aangesteld als exclusief importeur en distributeur van Interstate Tires voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken.

Summa is een internationale multibrand groothandel in banden en wielen. Met Interstate Tires breidt Summa zijn portfolio uit met een serie betaalbare kwaliteitsbanden voor personen- en bedrijfswagens die in Europa nauwelijks nog introductie behoeft. Interstate Tires bestaat al sinds 1972 en is gespecialiseerd in de productie van banden voor personenwagens, pick-ups en bedrijfswagens. Het merk is inmiddels in 73 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Sinds april 2018 is Interstate Tires onderdeel van TBC Corporation, één van de grootste Noord-Amerikaanse distributeurs van banden voor de vervangingsmarkt.

Het bandenportfolio van Interstate Tires is per direct leverbaar via de Summa-distributiekanalen. In eerste instantie start het merk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken met een uitgebreide serie allseason- en winterbanden. Komend voorjaar breidt Summa de bandenlijn van Interstate Tires in snel tempo verder uit met de introductie van een breed assortiment zomerbanden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.