Nieuws

Jeroen Kruisweg (49) wordt per 1 februari algemeen directeur van ALD Automotive Nederland. Hij neemt in deze nieuwe rol de dagelijkse leiding van de Nederlandse vestiging over van Carel Bal (63 jaar).

Bal blijft aan als Regional Director Benelux en blijft verantwoordelijk voor de strategische koers van de leasemaatschappij. Ook neemt Bal enkele internationale innovatietrajecten onder zijn hoede. Jeroen Kruisweg (foto links) blijft in zijn nieuwe rol aan Carel Bal rapporteren.

Carel Bal is 17 jaar werkzaam bij ALD Automotive Nederland. In deze tijd is ALD Automotive in omvang verviervoudigd. Daarnaast staan er meerdere innovaties op zijn naam waaronder het Mobility Experience Centre en het flexibele leaseconcept ALD choice. Zijn focus op het personaliseren van de klantbeleving heeft ervoor gezorgd dat ALD Automotive zich in 2016 en 2017 mocht kronen tot beste leasemaatschappij van Nederland.

Jeroen Kruisweg is ruim 5 jaar werkzaam bij ALD Automotive en als commercieel directeur tot nu toe eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in Nederland. De afgelopen jaren heeft Jeroen Kruisweg een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van ALD Automotive en de verschillende merkgebonden leaseactiviteiten in het bijzonder. Ook is hij verantwoordelijk voor een succesvolle introductie van de private leaseactiviteiten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.