Nieuws

Johan Claassen, tot voor kort algemeen directeur bij Opel Nederland, is de nieuwe managing director van Ford Nederland. Hij volgt Gerard Bolder op.

Gerard Bolder (57, rechts op de foto) wordt met ingang van 1 december 2018 benoemd tot Commercial Vehicle Sales & Distribution Director, Ford of Europe. Bolder rapporteert in deze functie aan Brendan Lyne. In zijn loopbaan van 29 jaar bij Ford bekleedde Gerard Bolder diverse functies in Marketing, Sales en Service in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe rol zal Bolder werken aan verdere groei van het marktaandeel van de bedrijfswagens van Ford.

Johan Claassen (51) wordt met ingang van 1 november 2018 benoemd tot Managing Director, Ford Nederland. Johan rapporteert in deze functie aan Yiannis Tavanidis. Johan Claassen werkte al eerder voor Ford Motor Company en voor Ford Credit in Nederland, voordat hij verder ging in verschillende marketing- en sales functies bij Peugeot en Opel. In totaal heeft Johan Claassen bijna 25 jaar ervaring in de auto-industrie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.