Nieuws

Jules Blijde nieuwe COO Alphabet Nederland

Jules Blijde (53) wordt per 1 maart Chief Operations Officer bij Alphabet Nederland. Hij volgt hiermee Luuk van Halder op die per genoemde datum Alphabet gaat verlaten.

Jules Blijde heeft de afgelopen 20 jaar veel kennis en ervaring opgedaan in de leasebranche o.a. als COO van rechtsvoorganger ING Car Lease International en Alphabet International in München. Via BMW Financial Services, Parkmobile en BMW Group komt Blijde nu het directieteam van Alphabet Nederland versterken als Chief Operations Officer.

Alphabet is een toonaangevende leverancier van zakelijke mobiliteit in Europa, Australië en China. Het bedrijf ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. Alphabet is in 1997 opgericht als divisie van BMW Group en beheert een portefeuille van 680.000 personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen van alle merken en staat wereldwijd op de vierde plaats. Alphabet is vertegenwoordigd in 28 landen en het hoofdkantoor is gevestigd in München.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.