Nieuws

LDV verhoogt garantie op Maxus

LDV geeft vanaf 1 januari 2009 een verhoogde garantie voor haar Maxus bestelauto’s. De nieuwe garantie bedraagt 4 jaar, met een maximum van 200.000 km.

De garantie op de Maxus bedroeg al 4 jaar, maar ging dan niet verder dan 100.000 km. De ervaring van de laatste jaren met de aandrijflijn van de Maxus heeft LDV doen besluiten de kilometertermijn op te rekken.

LDV is overigens prominent aanwezig op de Brussels Motor Show (17-25 januari 2009 , hal 7, standnummer 07 ) en presenteert een deel van haar volledige bedrijfswagen programma, inclusief een primeur, de Luxe Dubbel cabine voor 6 of 7 personen. Tevens wordt een Maxus chassis cabine verlengde uitvoering (EF) voorzien van een gekoelde gesloten laadbak met een lengte van 4,10 meter getoond. De laadbak is geproduceerd door JDK Koelcarrosserie.
Het verkoopnetwerk van LDV in de Benelux bestaat op dit moment uit 31 actieve dealerbedrijven met in totaal 56 verkoop & service vestigingen. In 2009 wordt het dealernetwerk naar verwachting verder uitgebouwd met circa 8 dealerbedrijven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.