Nieuws

De oprichter van OrangeGas, Pelle Schlichting, heeft met Leap24 een nieuw bedrijf gestart dat het net in een andere richting zoekt: het aanbieden van elektrische laadoplossingen voor de professionele markt.

Pelle Schlichting gaat zijn jarenlange ervaring inzetten om de professionele gebruiker de stap te laten maken naar zero emissie vervoer.  Leap24 gaat investeren in het bouwen en exploiteren van elektrische laadinfrastructuur in heel Europa. Voor elke situatie maakt Leap24 samen met haar klanten een passende oplossing, waarbij het uitgangspunt altijd is dat de voertuigen 24 uur per dag in bedrijf moeten kunnen zijn.  In Nederland alleen al zijn er ruim 800.000 bedrijfsvoertuigen in gebruik. In 2025 gaan er steeds meer steden op slot voor diesel voertuigen en zal de behoefte aan elektrische laadoplossingen voor de professionele markt toenemen is de verwachting van Schlichting, die het bedrijf voert samen met partner Ferry Bosgra.

Home based laadoplossingen, openbare laadstrips van 2 tot 10 parkeerplaatsen en openbare laadstations met snelladers op bedrijventerreinen zullen professionele markt in helpen om de stap naar elektrisch vervoer te maken.  Laadinfrastructuur aanleggen is één ding, maar ook de mensen begeleiden in het gebruik daarvan is bepalend voor het succes van deze transformatie. 

Leap24 gelooft dat men iedere dag iets moet en kan doen om de wereld beter te maken. Niet meer met langzame stapjes, maar met dagelijkse sprongen naar een betere wereld. Leap24 is opgericht in een tijd dat klimaatverandering het grootste probleem op de wereld is.  Vervoer van personen en goederen uitstootvrij te maken is onze bijdrage aan een betere wereld, elke dag weer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.