Nieuws

Leasemaatschappij Fiat komt naar Nederland

Mobiliteits- en leasebedrijf Leasys komt naar Nederland. In het afgelopen jaar is Leasys in meerdere Europese landen geïntroduceerd waar reeds vestigingen van FCA Bank vertegenwoordigd zijn.  Door de integratie van Leasys is FCA Bank nog beter in staat om in te spelen op actuele marktsituaties en haar marktaandeel te vergroten. Met het nieuwste FCA productaanbod, bestaande uit onder meer Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Jeep, is Leasys naar eigen zeggen meer dan ooit in staat om in te spelen op de zakelijke markt.

Leasys Nederland neemt de lease-activiteiten over van FCA Capital Nederland, óók een dochteronderneming van FCA Bank.

Leasys komt op de markt met ‘BE FREE’ en ‘BE FREE PRO’, leaseproducten voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Het staat voor eenvoud en flexibiliteit gecombineerd met aantrekkelijke tarieven. Eigenschappen van ‘BE FREE’ en ‘BE FREE PRO’ zijn onder meer geen vooruitbetalingen en geen boete bij vroegtijdig beëindigen van het contract na 24 maanden lease. Er is een introductie-aanbod maar dat omvat vooralsnog enkel personenauto’s.

Om nog beter tegemoet te komen aan de de behoeften van zakelijke klanten, is er uiteraard een nieuwe website, www.leasys.com, en wordt later dit jaar het portaal, ‘MyLeasys’, geopend. Dit helpt fleetmanagers hun vloot aan auto’s beter te beheren en worden telematica oplossingen en de Leasys App voor berijders geïntegreerd. Leasys Nederland wordt geleid door Luc Griffioen, Algemeen Directeur en  voormalig manager Lease bij FCA Capital Nederland.

Leasys is in 2001 gelanceerd in Italië en behoort tot de grotere leasemaatschappijen van het land. Dankzij de uitbreiding naar Nederland en andere belangrijke landen in Europa is Leasys nog competitiever en beter in staat om tegemoet te komen aan de behoeften van Internationale klanten. Zowel in Nederland als in Europa, maakt de leasebranche een positieve groei door. Vooral Private Lease groeit gestaag.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.