Nieuws

Lekkere actie van Land Rover

Dit voorjaar maakt Land Rover het rijden in de Commercial-uitvoeringen (grijs kenteken) van de Freelander 2 en Discovery 3 iets voordeliger. Bij aanschaf voor 30 april van één van de geselecteerde modellen, biedt Land Rover lederen bekleding en navigatiesysteem voor de pakketprijs van 995 euro.

Met lederen bekleding en navigatiesysteem kan het Style Pack 1 voor de Freelander 2 en Discovery 3 worden gezien als een optie die de uitstraling van beide modellen zichtbaar verrijkt en daarnaast het comfort en gebruiksgemak vergroot. Dit Pack wordt nu tijdelijk voor 995 euro aangeboden op geselecteerde voorraadmodellen van de Freelander 2 Commercial en Discovery 3 Commercial. Dit is een besparing ten opzichte van de normale prijs van 2.500 euro voor het Style Pack 1.

Voor de Freelander bestaat het Style Pack 1 uit lederen stoelbekleding in zwart of bruin, een volledig in het dashboard geïntegreerd Kenwood navigatiesysteem en een in het navigatiesysteem ingebouwde Bluetooth handsfree-telefoonfunctie. Op de Discovery 3 omvat het Style Pack 1 eveneens lederen stoelbekleding in zwart of bruin, hier aangevuld met een eveneens volledig geïntegreerd Alpine navigatiesysteem.

Dit Style Pack-aanbod loopt tot en met 30 april 2009 en geldt voor geselecteerde voorraadmodellen van de Freelander 2 Commercial en de Discovery 3 Commercial.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.