Nieuws

Mercedes kondigt nieuwe Citan aan

De nieuwe Mercedes-Benz Citan komt in de tweede helft van volgend jaar op de markt. De aankondiging uit Stuttgart komt luttele dagen na de introductie van de nieuwe Renault Kangoo. Ook van de Citan komt er, en bij Mercedes is dat voor het eerst, een elektrische versie.

De nieuwe Mercedes-Benz Citan is volgens de Duitsers een grondig doorontwikkelde versie. Het model krijgt het herkenbare merk-DNA, wat bijvoorbeeld terugkomt in het opvallende design, de veiligheid en de connectiviteit.

De compacte buitenafmetingen, maar tegelijkertijd verrassend ruime laadruimte met veel opbergmogelijkheden in het interieur maken de kleine bestelwagen geschikt voor vele toepassingen, met name voor bezorgdiensten in de binnenstad. Breed openende schuifdeuren – zowel aan de linker- als rechterkant van de auto – en een lage laaddrempel bieden comfortabel toegang tot de laadruimte en vereenvoudigen het in- en uitladen. Naast de hoge functionaliteit en grote veelzijdigheid krijgt de nieuwe Citan een uitgebreide veiligheidsuitrusting en een hoog rijcomfort. De onthulling staat gepland in de tweede helft van volgend jaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.