Nieuws

Mercedes teast met nieuwe Citan

De nieuwe Mercedes-Benz Citan wordt op 25 augustus onthuld, maar nu al is Mercedes druk met het teasen van de Citan.

De kleinste besteller van Mercedes wordt gemaakt in samenwerking met Renault. Volgens Mercedes-Benz is de Citan zowel wat betreft uiterlijk, interieur en aandrijflijn en onderscheidend.

Zo is de nieuwe Citan standaard voorzien van verschillende assistentiesystemen en moderne veiligheidssystemen. Je kan tegen de nieuwe Citan ‘Hey Mercedes’ roepen dankzij de toepassing van MBux en dankzij de vele digitale diensten van Mercedes me connect heeft de Citan nog grotere efficiëntie, meer transparantie en intelligentie

“De nieuwe Mercedes-Benz Citan is volledig opnieuw ontworpen, door professionals voor professionals”, zegt Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans. “Ook de nieuwe generatie uit het Small Vans-segment heeft het kenmerkende DNA van Mercedes-Benz, of het nu gaat om het onmiskenbare ontwerp, de rijeigenschappen of de veiligheids- en connectiviteitssystemen.”

De nieuwe Mercedes-Benz Citan beleeft samen met de volledig elektrische modelvariant, de eCitan, zijn wereldpremière op 25 augustus 2021. Hij is vanaf medio september 2021 te bestellen. De nieuwe modelreeks vervangt de huidige generatie die in 2012 werd gelanceerd en waarmee Mercedes-Benz zich definitief in het segment van de kleine bestelwagens vestigde.

Bestelauto zal aanwezig zijn bij de onthulling van de Citan. Deze is ook live te volgen via deze link


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.