Nieuws

Mobility Centre is nieuwe dealer LEVC

Mobility Centre gaat met haar drie vestigingen in de regio Rotterdam meedraaien in het Europese dealernetwerk van LEVC (London Electric Vehicle Company). Afgelopen maand werd Stern Lijnden al aangesteld als dealer van het Britse merk van semi-elektrische taxi’s en bestelauto’s.

LEVC-topman Jörg Hofmann: “De uitbreiding van onze activiteiten in Nederland is onderdeel van ons Europese groeiplan en het Mobility Centre zal een belangrijke rol spelen in het delen van onze visie om onze e-mobility voetafdruk in de regio te laten groeien. Nederland is vooruitstrevend en zeer geavanceerd in de ontwikkeling van de EV-infrastructuur. De producten van LEVC, zowel in de taxi- als in de bedrijfswagenmarkt, zullen tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar groenere vervoersoplossingen.”

Frank Meijer van LEVC (links) met Bert van Es

De TX- en TX Shuttle-modellen zullen volgens LEVC een grote aantrekkingskracht hebben dankzij de lage CO2-uitstoot van 19 g/km. De TX kan in Nederland met een jaarlijkse BPM van 456 euro rijden., rekent LEVC voor. Onlangs maakte LEVC ook bekend dat het Modul-System heeft aangesteld om de eerste bedrijfswageninrichting voor de VN5 bestelauto.

Bert van Es, directeur van Mobility Centre Rotterdam:  “Voor ons bij Mobility Centre is LEVC een geweldige aanvulling op ons productportfolio en biedt het effectieve mobiliteit met het TX-model. Bovendien kunnen we met de lancering van de VN5 een licht bedrijfsvoertuig aanbieden dat is uitgerust om te voldoen aan de behoeften van de klanten van de busjes en tegelijkertijd de uitstoot van voertuigen te verminderen.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.