Nieuws

Bij Modul-System is men altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van het assortiment. Nu lanceert het Venlose bedrijf  een compleet nieuw assortiment standaardproducten voor de nieuwe Citroën Nemo, Peugeot Bipper, Fiat Fiorino, Renault Compact en Skoda Praktik. Het nieuwe assortiment wordt Compact Series genoemd.
De Compact Series is 200 mm diep en heeft een ruimte-efficiënte inrichting, zodat het volume van een kleine laadruimte optimaal wordt benut. De inrichtingen zijn compatibel met alle bestaande accessoires van Modul-System en kunnen met kant-en-klare accessoirepakketten worden aangevuld voor extra gebruiksgemak en extra opslagmogelijkheden.
De inrichting is speciaal ontwikkeld voor de MCV en heeft een optimale pasvorm en de best mogelijke functie en veiligheid. De inrichting is ontwikkeld voor professioneel gebruik, is veelzijdig en bedoeld voor servicewerkzaamheden in uiteenlopende branches. Er kunnen twee verschillende accessoirekits worden toegevoegd om de binnenkant optimaal te benutten.
Naast de 200mm diepte is het nieuwe Compact Storage Systeem een belangrijk onderdeel om de opbergruimte te vergroten tot wel 100% . Het systeem van ultrasterk staal heeft 4 schappen, terwijl vroeger drie schappen dezelfde ruimte innamen. Op elk schap zitten uittrekbare boxen met doorzichtige vensters. Voor maximale veiligheid zijn de laden in ingeschoven stand vergrendeld en worden ze bij uitgetrokken stand door een pal gestopt.
“Wij zijn er trots op dat wij als eerste op de markt onze klanten een zo innovatieve en veilige manier van opbergen kunnen aanbieden. Het systeem vergroot de opbergcapaciteit flink, waardoor de ruimte in deze kleinste klasse bedrijfswagens optimaal benut wordt”, aldus Rutger Gielen, Directeur bij Modul-System Nederland.
Het systeem heeft een eenvoudig maar fraai design met rode boxen voor het blauwe schappensysteem. Het systeem is compatibel met het overige standaardassortiment van Modul-System.


 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.