Nieuws

Moving Intelligence, de Nederlandse marktleider op het gebied van voertuigbeveiliging en fleetmanagement, heeft EuropeTrack en SlimmGPS overgenomen. Laatstgenoemde partijen zijn providers van wagenpark- en rittenregistratiediensten in Nederland met een in-house platform.

Na diverse overnames in Duitsland en Groot-Brittannië, was het voor Moving Intelligence Patrick Horst (CEO) tijd om verder uit te breiden in Nederland: “De overname van twee sterke Nederlandse fleetmanagement partijen versterkt onze positie en aanbod in de Benelux, wat mogelijkheden biedt voor toekomstige groei en upselling. Bovendien wordt ons team versterkt met zeer ervaren werknemers, vooral op het gebied van verkoop en IT. Ik ben zeer verheugd om het Europetrack- en SlimmGPS-team te verwelkomen bij de MI Group!”

Ewout van der Kraan, algemeen directeur bij Europetrack voegt hieraan toe: “Na een decennium van organische groei op basis van klanttevredenheid, was Europetrack en haar personeel klaar voor de volgende stap.” Thijs van der Lugt, algemeen directeur bij SlimmGPS reageert ook positief op de overname: “De samenwerking met Moving Intelligence opent nieuwe deuren, geeft toegang tot een groot resellernetwerk en biedt nieuwe producten voor bestaande klanten van SlimmGPS, Europetrack en Moving Intelligence klanten. Een kans die iedereen ten goede komt.”

Toename platformgebruikers

De overname van EuropeTrack en SlimmGPS voegt meer dan 20.000 gebruikers toe aan het platform van Moving Intelligence, waardoor het totale aantal gebruikers voor de Moving Intelligence Group op meer dan 135.000 komt te staan. Deze vierde en vijfde overname door Moving Intelligence staan symbool voor de strategische samenwerking met aandeelhouders Volpi Capital en Surmount Ventures in 2020.

EuropeTrack biedt de meest complete oplossing voor fleetmanagement en rittenregistratie. Met een in-house platform kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan pakketten, rapporten en modules om hun fleetmanagement en rittenregistratie te verbeteren.

SlimmGPS, gevestigd in Den Haag, stelt klanten in staat om hun wagenpark te optimaliseren met live tracking in een eenvoudig te gebruiken platform. Het geautomatiseerde rittenregistratiesysteem is daarnaast een ideale tool voor ondernemers om conform Belastingdienst ritten te classificeren in zakelijk en privégebruik.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.