Nieuws

Multi-Cab.eu presenteerde afgelopen week op Transport Compleet de nieuwe dubbele cabines voor de Volkswagen Crafter en de MAN TGE. Daarmee is Multi-cab een van de eersten.

De nieuwe producten voldoen volgens het bedrijf zelf aan alle esthetische eisen; zo sluit het design van de dubbele cabine naadloos aan op het interieur van de Volkswagen Crafter en MAN TGE. In dezelfde lijnvoeringen van deze modellen zijn de ontwerpen voor de dubbele cabines opgezet. Wanneer er een bestelwagen onze werkplaats verlaat, lijkt het of de dubbele cabine altijd deel heeft uitgemaakt van de bestelbus. Ook de zijwandbekleding en de hemel zijn meegenomen in het design. Zo beschikt de hemel over drie LED Touch lampen voor de juiste verlichting op de tweede zitrij.

Voor alle gangbare bedrijfswagens biedt Multi-Cab.eu een oplossing waar het gaat over een dubbele cabine. Ook voor ieder budget kunnen wij de ondernemer voorzien. Door het aanbieden van verschillende pakketten is het mogelijk een geschikt voorstel te kunnen doen dat past bij de wensen en eisen van iedere klant. Het samenstellen van een dubbele cabine gaat gemakkelijk. Het standaard voordelige primair pakket is de basis van iedere dubbele cabine. Deze kan worden aangevuld met de gewenste aanvullende pakketten en/of opties. Op deze manier is het mogelijk om de driezitsbank, die zich standaard in het primair pakket bevindt om te toveren tot luxe verstelbare comfort stoelen met armleggers.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.