Nieuws

Munckhof Groep kiest voor Toyota ProAce

Wie binnenkort een keer in een taxibus van Munckhof wordt vervoerd, heeft kans te zitten in een Toyota ProAce Shuttle. De landelijk actieve personenvervoerspecialist heeft bij Toyota dealer Oostendorp in Venray 23 exemplaren van Toyota’s 9-persoons taxibus besteld.

Het merk Toyota is nieuw in de vloot van ongeveer 1.400 voertuigen van Munckhof. “Onze keuze is vanwege verschillende redenen op Toyota gevallen”, vertelt Eric van den Munckhof, directeur bij Munckhof Techniek, onderdeel van de Munckhof Groep die 23 vestigingen in Nederland telt. “Toyota sluit perfect aan bij onze wensen en eisen. De CO2-uitstoot van de ProAce Shuttle is erg laag waardoor de taxibus goed past bij de duurzaamheidscriteria die wij hanteren. De rijeigenschappen zijn uitstekend en bovendien was de deal heel aantrekkelijk. Toyota is nieuw in ons wagenpark maar we hebben vertrouwen in een uitstekende samenwerking.” Munckhof koos voor Oostendorp Venray vanwege het prettige contact en de regionale spreiding van de Oostendorp dealervestigingen in Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Eric van den Munckhof (links), directeur bij Munckhof Techniek, onderdeel van de Munckhof Groep en Daan Bruijsten, Accountmanager Fleetsales Oostendorp Autogroep

Ook de bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit van Toyota speelden een belangrijke rol in de aanschaf van de ProAce Shuttle. Van den Munckhof: “Een goed en betrouwbaar wagenpark is essentieel voor onze goede service. Als de voertuigen niet goed zijn, merkt de reiziger dit direct in onze dienstverlening. We stellen daarom hoge eisen aan ons wagenpark.”

Munckhof is in 1927 gestart als touringcarbedrijf. In de jaren 90 zijn daar taxidiensten bijgekomen. Het bedrijf is verder gespecialiseerd in onder meer zakenreizen en geheel verzorgde groepsreizen. Er werken momenteel zo’n 2.000 mensen. Iedere dag worden circa 2.500 telefonische aanvragen voor taxivervoer verwerkt. Hiermee is Munckhof een van de grootste spelers op de markt.

De 9-persoons Toyota ProAce Shuttle voldoet aan alle strenge eisen die aan een taxibus gesteld worden. Met echt zuinige D-4D-motoren met 75kW/102 pk, 88kW/120 pk/, 110kW/150 pk of 131kW/177 pk en ruime inzetbaarheid is de Toyota Taxi de slimme keuze binnen het groepsvervoersegment. De ProAce Shuttle scoort bovendien de maximale veiligheidsscore van vijf sterren in de crashtest van het gerenommeerde Euro NCAP. Een automatische transmissie is leverbaar.

De aanschaf van de Toyota ProAce Shuttle taxibussen is inclusief 3 jaar/100.000 km fabrieksgarantie, een RDW taxikeuring en Toyota Full Service met een vaste contactpersoon bij de dealer, de Toyota Bedrijfswagen Champion. De uitrusting is extra compleet met onder meer airconditioning, cruise control, een glazen panoramadak en een volledig vlakke kunststof vloer. De efficiënte en krachtige Euro 6.2-motoren behoren met een gemiddeld verbruik van minimaal 4,8 l/100 km tot de zuinigste in hun klasse. De bagageruimte bedraagt maximaal 1.300 liter (Long-uitvoering, tot aan dak).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.