Nieuws

NewMotion wil verder groeien en gaat een partnership aan met Arval, een van Europa’s grootste leasemaatschappijen en onderdeel van BNP Paribas. Door de expansie krijgen nog meer particulieren en bedrijven toegang tot NewMotion’s Europese publieke laadnetwerk. Noorwegen is het eerste land waar het partnership vorm krijgt.

De stap naar Noorwegen is onderdeel van NewMotion’s strategie om verder uit te breiden naar nieuwe markten en haar positie te consolideren als de grootste aanbieder van slimme laadoplossingen in Europa.

NewMotion is momenteel actief in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, het VK en Noorwegen. Vanaf het tweede kwartaal van dit jaar worden nog eens vier Europese landen toegevoegd. Momenteel hebben klanten van NewMotion door een open roamingovereenkomst al toegang tot meer dan 70.000 laadpunten in 25 landen.

Om de ambities van het bedrijf vorm te geven breidde NewMotion onlangs haar managementteam uit met CFO Marit Eshuis, COO Claire Scott en interim-CCO Herman Keijsers. Zij gaan het bedrijf helpen koploper te worden in het nieuwe Europese energie- en mobiliteitslandschap. NewMotion gaat zich met name richten op consolidatie in bestaande markten, groei van het klantenbestand en verdere uitbreiding naar nieuwe markten.

Sytse Zuidema, CEO van NewMotion: “Dit is een erg spannende tijd voor NewMotion. Door onze samenwerking met Arval zijn wij nu ook actief in Noorwegen en binnenkort voegen we nog eens vier Europese landen toe aan ons portfolio. Deze uitbreiding past bij onze groeiplannen voor de langere termijn en laat goed de significante investeringen zien die we al hebben gedaan in het creëren van innovatieve, klantgerichte slimme laadoplossingen. Elektrisch rijden is onderdeel van een veel grotere revolutie en Europa is echt begonnen met de overgang naar e-mobiliteit. Zie bijvoorbeeld de sterk toenemende verkopen van elektrische voertuigen in de verschillende landen. NewMotion is koploper, met een focus op nieuwe manieren om energie- en mobiliteitsproblemen aan te pakken. Wij willen echt het verschil maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.