Nieuws

Nieuw: Ford Transit Expressline

Ford introduceert een nieuwe uitvoering van de Transit, de Expressline. Deze speciale uitvoering van de Transit is gebaseerd op de bestelauto versie met lange wielbasis met een verhoogd dak en heeft een volledig afgewerkte laadruimte. De Expressline biedt volgens Ford een klantenvoordeel van 1.250 euro.

“De nieuwe Ford Transit Expressline zorgt ervoor dat ondernemers meteen op pad kunnen wanneer hun auto wordt afgeleverd. Geen omslachtige achteraf in- of ombouw, maar direct een totaaloplossing,” verklaart Hans Schep, Algemeen Directeur van Ford Nederland. “En zoals ondernemers en kopers van Ford gewend zijn, leveren wij de Expressline voor een zeer competitieve prijs met een uiterst rijke standaarduitrusting.”

De Transit Expressline is standaard voorzien van een lange wielbasis en een verhoogd dak. Dit maakt het mogelijk om in de laadruimte te lopen zonder te moeten bukken. Door het verhoogde dak is er ook een toename van de laadruimte. Daarnaast is de Expressline standaard uitgerust met een compleet afgewerkte laadruimte die onder andere bestaat uit een houten vloer met antisliplaag, volledige zijwandbekleding van betonplex en aluminium bindrails om de lading mee vast te kunnen zetten.

De extra uitrusting van de Expressline ten opzichte van de standaard Transit bestelauto vertegenwoordigt een waarde van 2.500 euro, maar Ford rekent een meerprijs van
1.250 euro. De Expressline-uitvoering kan ook worden besteld op de Jumbo-modellen van de Transit. Voor deze modellen, die reeds over een verhoogd dak beschikken, geldt een meerprijs van 750 euro.

De Ford Transit Expressline is leverbaar via alle Nederlandse Ford-dealers voor een vanafprijs van 22.700 euro.

De achterwielaangedreven versies van de Ford Transit Expressline zijn tijdelijk voor een meerprijs van 200 euro boven de prijs van de 2.4 140 pk sterke TDCi motor verkrijgbaar met de 3.2 200 pk sterke TDCi motor. Deze 3.2-liter vijfcilinder dieselmotor is de sterkste motor in zijn segment. Met een koppel van 470 Nm is deze motor prima toe te passen voor zware toepassingen. De normale meerprijs bedraagt 1.500 euro

Ook de overige achterwielaangedreven Transit modellen (bestelauto´s en chassis cabine) zijn voor deze meerprijs met de 3.2 TDCi motor verkrijgbaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.