Nieuws

Nieuwe allseason-banden van Apollo Tyres

Na het succes van de Altrust Summer – winnaar van twee grote bandentests in 2017 – voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelautosegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelautoformaten.

De Apollo Altrust All Season werd afgelopen mei gepresenteerd tijdens The Tire in Keulen, en is het hele jaar door de ideale keuze voor bestelauto’s. Ze bieden volgens Apollo uitstekende remprestaties op natte wegen, optimale stabiliteit in bochten en zijn geluidsarm gedurende hun gehele levensduur. Ze bieden comfort en veiligheid in zeer uiteenlopende weersomstandigheden. De uniforme drukverdeling over het loopvlak zorgt voor een gelijkmatig slijtpatroon, wat de levensduur verlengt.

De Altrust All Season biedt optimale veiligheid dankzij uitstekende remeigenschappen op natte ondergronden, zegt Apollo. De aangepaste voetprint zorgt voor een betere waterafvoer en voorkomt aquaplanning. De band biedt ook een grote stabiliteit tijdens het nemen van bochten onder alle weersomstandigheden. Overbruggingen tussen de profielblokken in de schouder zorgen voor een grotere stijfheid, wat resulteert in betere prestaties in bochten, terwijl de rechte en starre constructie van de wangen bijdraagt aan de stabiliteit en de nauwkeurigheid van het stuurgedrag.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.