Nieuws

Nieuwe Berlingo al 200.000 keer verkocht

Nog geen anderhalf jaar na de lancering heeft Citroën al 200.000 exemplaren van de derde generatie van de Berlingo verkocht.  De Berlingo behaalde in 2019 een Europees segmentaandeel van 16 procent. Twee derde van de Europese verkopen betrof een bestelwagen en een derde een personenwagen.

De succesfactor van de Berlingo is de combinatie van bij ondernemers gewilde factoren, zoals de praktische eigenschappen, het comfort en de lage exploitatiekosten. De Berlingo is uitgeroepen tot International Van of the Year 2019. De Berlingo is er met keuze uit twee wielbases en met de innovatieve Extenso®-cabine die voorin plaats biedt aan drie inzittenden. Dankzij liefst 20 veiligheids- en rijhulpsystemen biedt hij veiligheid en comfort van top niveau.

De combinatie van de sterke eigenschappen van de Berlingo en het hoge serviceniveau van het dealernetwerk van Citroën werpt ook in Nederland vruchten af. Ondernemend Nederland heeft al ruim 2.000 keer gekozen voor de compacte bestelwagen en geeft hem een maximale rating van 5-sterren op Citroën Advisor en bevelen de Berlingo rijders de Citroën dealer aan met een gemiddelde score van 9,6.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.