Nieuws

Hankook introduceert voor de aanstaande winter de i*cept LV winterband speciaal voor bestelauto’s. Daarnaast zal de Vantra ST AS 2, een volledig nieuwe vierseizoenenband voor bestelwagens en kleine vrachtwagens worden geïntroduceerd om de toegenomen vraag in dit segment tegemoet te komen.

Hankook Winter i*cept LV

Volgens Hankook overtuigt het nieuwste model van de i*cept serie overtuigt niet alleen door haar speciale geschiktheid voor de winter maar ook door een aanmerkelijke toename van de levensduur en daardoor gunstige kostprijs. De ingenieurs van Hankook hebben een toename van de levensduur van ongeveer 10 procent vergeleken met conventionele modellen bereikt, waaronder een breder profielontwerp. Een geoptimaliseerde groevenstructuur op het schouderblok voorkomt onregelmatige slijtage en draagt bij aan een toegenomen levensduur en minder kosten, wat voor wagenparkbeheerders van groot belang is. De Hankook Winter i*cept LV zal eerst worden geïntroduceerd in totaal 24 maten, van 15 – 17 inches met profielbreedten van 175 – 235 mm en aspectratio’s van 75 – 60, in de snelheidsindex R en T.

Hankook Vantra ST AS 2

Hankook breidt ook haar aanbod in de categorie bestelwagens en lichte vrachtwagens uit met de nieuwe Vantra ST AS 2, een vierseizoenenband met het 3-PMSF-symbool. De nieuwe Vantra ST AS 2 toont haar sterke punten vooral op wegoppervlakken zoals die voorkomen in stedelijke gebieden tijdens het koude seizoen en, met haar speciaal ontwikkelde “Ice-Philic-Technology”, wordt een toegenomen grip zelfs bij lagere temperaturen gegarandeerd. Deze innovatie in de vierseizoenenbanden serie van Hankook is nu verkrijgbaar op de Europese markt in 15 maten, van 14 tot 16 inches met profielbreedten van 185 – 235 mm en aspectratio’s van 80 – 60, in de snelheidsindex Q, R, S, T and H. Meer maten worden momenteel ontwikkeld.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.