Nieuws

Nieuwe Ranger Raptor nu te bestellen

Ford heeft de orderboeken geopend voor de nieuwste generatie Ford Ranger Raptor. Klanten kunnen hun ultieme 4×4 pick-up vanaf nu samenstellen en bestellen. De prijzen van de nieuwe Ford Ranger Raptor, die eerder dit jaar werd onthuld, beginnen bij 54.700 euro. De eerste leveringen vinden plaats vanaf Q1 2023.

De Ranger Raptor dankt zijn naam aan de Ranger, de bestverkochte pick-up in Europa. Hij is ontwikkeld door Ford Performance met als doel uitzonderlijke prestaties te leveren. Hij beschikt over een 3.0-liter EcoBoost V6-twin-turbo benzinemotor. De 2.0 EcoBlue dieselmotor zal op termijn aan de prijslijst worden toegevoegd. Uniek aan de Raptor zijn verder de nieuwe FOX Live Valve-schokdempers en zeven rijmodi voor optimale prestaties op uiteenlopende terreinen. Een in deze klasse exclusief elektronisch geregeld actief uitlaatsysteem, biedt de mogelijkheid om bij de verschillende rijmodi het motorgeluid van de Ranger Raptor aan te passen aan het rijscenario.

De inzittenden kunnen ook genieten van de nieuwste digitale technologie. Het hightech interieur biedt plaats aan een volledig digitaal 12.4 inch cluster en een centraal geplaatst 12.1 inch touchscreen voor de nieuwste generatie van Fords SYNC 4 connectiveits- en infomentsysteem.

Klanten kunnen hun gewenste Ranger Raptor samenstellen met behulp van de online configurator op Ford.nl. Er is keuze uit de kleuren Arctic White, Conquer Grey en Code Orange en extra’s als het Raptor stickerpakket, Sportsbar en roller shutters.

Hans Schep, General Manager Ford Pro bij Ford Europa: “Vanaf nu is het voor klanten mogelijk hun perfecte nieuwste generatie Ranger Raptor te configureren. Er is een ruime keuze aan opties in de online configurator. Wat het eindresultaat ook mag zijn, de Ranger Raptor zal altijd de ultieme off-roadrijervaring leveren.”

Voor de Nederlandse markt zal de crew-cab cabine worden omgebouwd om de Ranger Raptor op grijs kenteken aan te kunnen bieden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.