Nieuws

Nieuwe Renault Master mooi op maat voor VSI

Polyether converter VSI uit Geldermalsen heeft gekozen voor een nieuwe Renault Master van Van Dijk Trucks. De nieuwste aanwinst is ter ere van het 35-jarig jubileum van VSI bijzonder bestickerd.

“We hebben deze bedrijfswagen aangeschaft als uitbreiding van ons wagenpark”, vertelt eigenaar Leon Verheijde. “Met onze speciale perswagens  en volumewagens is ons logistieke proces al goed ingericht, maar met deze nieuwste aanwinst kunnen we de klant nog beter bedienen. Bij sommige locaties of bedrijven, of in de binnenstad, kunnen we niet met grote trucks komen; daarvoor is deze bedrijfswagen ideaal. Ook als we last-minute bestellingen krijgen – en de route is al ingepland – kunnen we deze auto langs sturen. Het is voor ons kortom een extra service factor; al onze medewerkers met een normaal rijbewijs kunnen er opspringen en de auto heeft met een vijf meter lange bak toch een behoorlijk volume.” Met een 5-tons chassis dat voor 3,5 ton aan laadvermogen is gekeurd, is het een zware auto waar licht werk mee gedaan kan worden. “We vervoeren schuimmaterialen, dus we kunnen met dit laadvermogen prima uit de voeten. De opbouw is verzorgd door de firma Den Hartog uit Zaltbommel, met een op maat gemaakte bak, speciaal uitgevoerd qua materiaal en lengte, zodat we met onze transportkarren efficiënt kunnen laden. Het is kortom een goede aanwinst voor het wagenpark.”

De nieuwe Renault is extra bijzonder door de opvallende bestickering. “We bestaan dit jaar 35 jaar en wilden met deze print ruchtbaarheid aan ons jubileum geven. De verschillende afbeeldingen van ons machinepark laten precies zien waar we mee bezig zijn. We zijn heel blij dat we al zo lang mogen bestaan en zijn daar trots op. De Renault heeft de herkenbare kleuren en vormen van VSI, maar is net even anders. We zijn heel blij met het eindresultaat.” Dat resultaat is mede mogelijk gemaakt door Van Dijk Trucks. “We zijn al langer klant bij Van Dijk met onze grotere Volvo-trucks. Voor de aanschaf van de nieuwe Renault bestelauto hebben we wederom voor Van Dijk gekozen, vanwege de prettige relatie. Het is echt een heel leuk bedrijf; je bent altijd welkom, de sfeer is er positief en de medewerkers staan altijd voor je klaar. We voelen ons als klant erg gewaardeerd. Inmiddels rijdt de nieuwste aanwinst een half jaar rond. We zijn erg tevreden en krijgen er leuke reacties op. Het is gewoon een heel verzorgde, leuke auto!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.