Nieuws

Nieuwe sportieve uitvoering Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito in the SPORT Line.

Mercedes-Benz introduceert voor de Vito een nieuwe sportieve uitvoering, de SPORT Line. Voorzien van onder meer stickers, een nieuwe ophanging en 18 inch lichtmetaal ziet de Vito er nu veel stoerder uit.

 Mercedes-Benz Vito in the SPORT Line.
De Vito is natuurlijk een werkpaard pur sang, maar luxe werkpaarden zijn er ook. En renpaarden. De Vito SPORT Line heeft een uitgesproken sportief en dynamisch uiterlijk. Dat begint al met de striping op de motorkap en de deuren. De Vito SPORT Line heeft ook skirts en bumpers die zijn meegespoten in de kleur naar keuze. De grille heeft wat chroom, er zijn standaard dakrails gemonteerd en in de zijdeuren zit glas. Niet zomaar glas overigens: rondom heeft de Vito SPORT Line warmte-isolerend glas. De ramen zijn ook nog eens getint, wat zeker ook een luxueuze feel geeft. Wie dan nog geen glas genoeg heeft kan ook nog een panoramadak als optie bestellen.

Van de binnenkant heeft Mercedes-Benz geen foto’s vrijgegeven, maar ook daar is het wat luxueuzer dan bij de standaard Vito. De stoelen zijn bekleed met zwart kunstleer en het hele interieur is opgefrist met het Chrome Interior pakket. Dat is onder meer te zien aan de velour matten. Het stuurwiel en de versnellingspook zijn met leer bekleed.

Mercedes-Benz Vito in the SPORT Line.

Een sportwielophanging moet de Vito SPORT Line een sportiever weggedrag geven. De 18 inch lichtmetalen wielen, met kleuraccenten, zijn er vooral voor de show. De Vito SPORT Line is leverbaar met 4Matic, oftewel permanente vierwielaandrijving. De SPORT Line is er als gesloten bestelauto, maar ook als Mixto of Tourer, en hij weegt afhankelijk van de specificatie 2,8 ton, 3,05 of 3,1 ton. Voor de Vito SPORT Line moet op een meerprijs gerekend worden van 2.500 tot 4.100 euro, afhankelijk van de gekozen uitvoering.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.