e-VANt

Nu terugkijken: Bestelauto e-VANt

Als we komende week toch ingesneeuwd zitten (als je de ergste weersverwachtingen moet geloven), kun je maar beter iets goeds bij de hand hebben om de tijd mee te doden. Bestelauto heeft nog iets nuttigs ook: namelijk alle sessies van het afgelopen woensdag gehouden Bestelauto e-VANt!

Het e-VANt was het allereerste online evenement van Bestelauto, en het was meteen een schot in de roos. Met bijna 600 aanmeldingen benaderde het ook al qua bezoekers een fysiek congres. De inhoud was er niet minder om. De sessies van Renault Trucks, Maxus, Zero Emission Ecomobiel, EVbox, Bulters Bedrijfswageninrichting en Oxcart, maar ook het studiogesprek met Chris van Dijk van de RAI Vereniging, over subsidies en emissievrije zones, werden heel goed bekeken. Bezoekers bleven ook veelal online tot het einde van het e-VANt om 21.00 uur. En er werden flink wat vragen gesteld en informatie uitgewisseld in de diverse chatboxen.

Wie het e-VANt heeft gemist of alles nog eens op zijn gemak wil terugkijken, dat kan nu. Op deze pagina van Bestelauto staan alle sessies netjes online, inclusief de gesprekken op het centrale podium. Veel kijkplezier!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.