Nieuws

Ook Harrie Arendsen dealer van LEVC

Met de aanstelling van Harrie Arendsen voor de regio Gelderland en Overijssel heeft het Britse LEVC, dat onder meer de VN5 bestelauto in Nederland wil gaan verkopen, nu drie dealers met in totaal negen vestigingen. Eerder al werden Stern Lijnden en Mobility Centre vastgelegd.

Jörg Hofmann, CEO van LEVC: “Nederland zal een belangrijke rol spelen in de strategische uitbreidingsplannen van LEVC in heel Europa en ik ben blij dat ik de ervaren Harrie Arendsen groep in het LEVC-netwerk mag verwelkomen. Hun benoeming zal ervoor zorgen dat we voldoende ondersteuning krijgen in deze belangrijke markt, waardoor ons bereik naar klanten in het oosten van Nederland wordt vergroot.”

Met een grote aanwezigheid in het oosten van Nederland zal Harrie Arendsen een LEVC verkooppunt in Ruurlo en Service Centra in Doetinchem en Hengelo (OV) aanbieden. De dealers zullen klanten in de regio volledige verkoop- en aftersalesondersteuning bieden voor LEVC’s TX-shuttle, gebaseerd op de iconische Londense zwarte taxi en, vanaf het voorjaar van 2021, de nieuwe half-elektrische bestelwagen van het bedrijf, VN5.

Frank Arendsen, directeur van Harrie Arendsen: “Lid worden van het LEVC-dealernetwerk in Nederland past perfect bij ons doel om de rol van mobiliteitspartner te vervullen in plaats van een autoleverancier. LEVC is een geweldige aanvulling op ons productportfolio en biedt met het TX-model een barrièrevrije mobiliteit. Met de lancering van het VN5-model kunnen we een lichte bedrijfswagen aanbieden die is uitgerust om aan de behoeften van commerciële klanten te voldoen. We kijken uit naar de samenwerking met LEVC. Er is veel synergie tussen onze bedrijven als het gaat om onze aandacht voor detail, de hoge kwaliteit van onze producten en diensten en het respect voor ons milieu dat ons al meer dan 50 jaar definieert als een familiebedrijf.”

Zowel de TX, de TX-Shuttle en de VN5 bestelauto zijn plug-in hybride EV’s. Ze hebben een emissievrij bereik van circa 98 km en komen met een fossiele brandstof erbij op een totaal bereik van 489 km. De VN5 heeft een laadcapaciteit van 5,5 meter, volgens LEVC genoeg voor twee europallets. Het laadvermogen bedraagt 830 kg.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.