Nieuws

Peugeot introduceert 308 Commercial

Peugeot breidt haar gamma uit met een grijskentekenversie van de 308 SW: de 308 Commercial.

Peugeot is niet over één nacht ijs gegaan bij het vervaardigen van de 308 Commercial en heeft vooraf klanten geraadpleegd over de voorkeur voor een versie met tussenwand of een versie met dakverhoging. Daarbij kwam de versie met verhoogd dak duidelijk naar voren als favoriet.

Standaard wordt de 308 Commercial voor ¾ geblindeerd, dat wil zeggen dat de twee achterzijruiten en het raam van het linker achterportier worden vervangen door “glasslook” blindeerpanelen. Het raam in het rechter achterportier wordt in verband met de verkeersveiligheid niet geblindeerd; dit is overigens (als optie) wel mogelijk.

De laadruimte van de 308 Commercial is gemakkelijk toegankelijk, zowel via de beide achterportieren als de achterklep. De grote en praktische laadruimte heeft een lengte van 1.61m, een breedte van 1.28m (1.00m tussen de wielkasten) en een hoogte van 98 cm. Het laadvermogen van de 308 Commercial is 500 kg.

De 308 Commercial is vanaf nu leverbaar met de 110pk sterke 1.6HDiF motor De prijs is 19.935 euro, natuurlijk excl. BTW en BPM.

Vanwege het gemonteerde FAP-roetfilter ontvangt de klant in de huidige regeling na registratie een subsidie van 400 euro van de Belastingdienst.
 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.