Nieuws

Peugeot introduceert 4007 Commercial

Driekwart jaar na zijn introductie is de Peugeot 4007 er nu ook als bedrijfsauto. Hij heet dan 4007 Commercial en is als semi-offroader zowel op als naast het asfalt goed inzetbaar.

Luxe en comfort is een wens die de bestuurder van de bedrijfsauto steeds vaker heeft en Peugeot komt daarom met de 4007 Commercial op een goed moment. De 4007 Commercial ziet er niet uit bedrijfsauto want hij heeft geen verhoogd dak nodig om als bestelauto over de Nederlandse wegen te mogen rijden.

De auto is voor driekwart geblindeerd, dat wil zeggen dat de twee achterzijruiten en het raam van het linker achterportier worden vervangen door ‘glasslook’ blindeerpanelen. Het raam in het rechter achterportier wordt in verband met de verkeersveiligheid niet geblindeerd; dit is overigens (als optie) wel mogelijk.

De cabine wordt van de laadruimte gescheiden door een volledige scheidingswand met een ruit. De laadruimte is toegankelijk door de beide achterportieren en achterklep, waarvan het onderste deel neergeklapt kan worden. De laadruimte heeft een lengte van 1.70m, een breedte van 1.30m (0.93m tussen de wielkasten) en een hoogte van 1.0m. Het laadvermogen van de 4007 Commercial is 750 kg.

De 4007 Commercial is vanaf nu leverbaar in 2 versies: de ST en de GT, beiden uitgerust met de 2.2 HDiF 156pk diesel motor mét FAP-roetfilter. De vanafprijs van de ST-versie is 26.860 euro, voor de GT-versie dient minimaal 30.215 euro te worden neergeteld. Allemaal exclusief BTW en BPM natuurlijk. Mooi meegenomen is dat dankzij het FAP-roetfilter na registratie een subsidie van 400 euro van de Belastingdienst wordt ontvangen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.