Nieuws

Pick-ups van Peugeot

Peugeot heeft pick-upversies laten ontwikkelen van de Expert en Partner bestelauto’s. Het betreft gestandaardiseerde en type goedgekeurde opbouw. Een gang naar de RDW is dus niet nodig en het BPM-bedrag is vooraf bekend.

De Expert Plancher cabine wordt voorzien van een hulpraam waarop de laadbak wordt gemonteerd. De achterzijde van de cabine krijgt een aluminium schot met een raam van veiligheidsglas en een palenjuk. Het achterschot wordt in de kleur van de carrosserie gespoten. De laadbak is van dubbelwandig geanodiseerd aluminium plankprofiel en heeft neerklapbare zijborden van 40 cm hoog. De laadvloer is van 15mm antislip betonplex. De binnenmaten van de laadbak zijn een lengte van 2,34m en een maximale breedte van 1,87 m. De Expert pick-up wordt geleverd met de 120pk sterke 2.0HdiF, dus met roetfilter, en staat voor 25.080 euro excl. BTW en BPM in de prijslijst. Het nuttig laadvermogen van deze versie is 1.193kg.

Ook de Peugeot Partner is leverbaar als pick-up met dezelfde opbouw als bij de Expert. De zijborden zijn hier echter 30 cm hoog, en binnenmaats is de lengte van de laadbak 1,74m, bij een maximale van 1,80 m. De Partner pick-up wordt geleverd met de 90pk 1.6HDi en kost 17.340 euro, excl.BTW en BPM. Het netto laadvermogen is 785kg.
Zowel de Expert als de Partner pick-up worden gebouwd door Van den Born Carrosserie B.V. te Waalwijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.