Nieuws

PSA hervat geleidelijk aan productie

3

De PSA Group hervat deze en volgende week geleidelijk de productie van (bestel)auto’s, met inachtneming van een hele reeks maatregelen om de veiligheid van medewerkers te garanderen. De productie lag vanaf halverwege maart stil vanwege de COVID-19 pandemie.

De hervatting zal deze en volgende week plaatsvinden, waarbij de Franse productielocaties vanaf maandag 11 mei a.s. starten.

“De bescherming van onze werknemers en de bescherming van onze onderneming blijven de twee principes voor de uitvoering van onze activiteiten. Ons protocol voor verbeterde maatregelen biedt een hoog niveau van bescherming aan onze medewerkers en is het eerste criterium voor het heropstarten van onze productievestigingen. Aangezien de industriële activiteit wordt gedreven door de commerciële activiteit, wat ons tweede criterium is, herstarten we geleidelijk en veilig onze industriële apparatuur om de door onze klanten verwachte auto’s te produceren. Deze twee criteria zullen onze beslissingen voor de komende weken en maanden bepalen”, aldus Yann Vincent, Executive Vice President productie van Groupe PSA.

PSA, dat de merken Citroën, Peugeot en Opel omvat en ook voor Toyota produceert, gaat onder meer temperatuurcontrole bij de ingang van productielocaties, het dragen van brillen en maskers, afstandsregels, reinigingsvoorschriften van gereedschap en werkplekken en wachttijden tijdens productie en ploegenrotatie hanteren om personeel zoveel mogelijk te beschermen tegen het Corona-virus.


3 reacties op “PSA hervat geleidelijk aan productie

  1. Pierre schreef:

    Dit is goed nieuws.

  2. Fernand Castro schreef:

    Wat is op dit moment de leveringstermijn van een peugeot 3008 ?

  3. Arjan Velthoven schreef:

    Beste meneer Castro, u bevindt zich op de website van Bestelauto. Voor leveringstermijnen van Peugeots verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met uw dealer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.