Nieuws

Renault Trucks komt met E-Tech Trafic in 2024

Renault Trucks breidt haar gamma verder uit met een bestelauto: de E-Tech Trafic, een middelgrote bestelauto. De nieuwe Renault Trucks E-Tech Trafic is speciaal ontworpen voor gebruik in stedelijke omgevingen en zorgt dat de lucht- en levenskwaliteit van de bewoners behouden blijft.

Om te voldoen aan de variërende behoeften van professionals en aannemers, is de E-Tech Trafic beschikbaar in verschillende configuraties. Er zijn drie uitvoeringen voor bestelwagens (L1H1, L2H1, L2H2), twee uitvoeringen voor bestelwagens met een dubbele cabine (L1H1 en L2H1) en een platform cabine uitvoering. In de bestelwagenversie biedt de Renault Trucks E-Tech Trafic een laadvolume van 5,8 tot 8,9 m3 en een laadlengte tot 4,15 m. De binnenhoogte van 1.898 mm van de H2-versie is voldoende om rechtop in de laadruimte te staan.

De E-Tech Trafic wordt aangedreven door een elektromotor van 90 kW (120 pk) en heeft een geremd trekgewicht van 920 kg. Hij heeft een 52 kWh accupakket en een actieradius van 297 km (WLTP City Cycle). Het verbruik ligt volgens Renault Trucks rond 18,7 kWh per 100 km. Hij kan in 60 minuten worden opgeladen van 15 tot 80 procent met een snellaadfunctie (50 kW DC).

Om te zorgen dat de klant volledige controle houdt over de kosten, biedt Renault Trucks een Excellence contract aan dat alle kosten dekt van het voertuig, het onderhoudscontract Start & Drive, de verzekering en de financiering.

De Renault Trucks E-Tech Trafic wordt geleverd met acht jaar garantie op de tractiebatterij en twee jaar garantie op de rest van het voertuig, inclusief 24/7 Europese pechservice.

De Renault Trucks E-Tech Trafic komt met een gevarieerd aanbod van diensten gebaseerd op de jarenlange expertise van Renault Trucks. Zo hebben klanten toegang tot de Fast & Pro Bedrijfswagenservice bij Renault Trucks-dealers; een unieke service speciaal ontwikkeld voor professionals in de markt van lichte bedrijfsvoertuigen.

De Renault Trucks E-Tech Trafic is vanaf medio oktober 2023 te bestellen en vanaf begin 2024 leverbaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.