Nieuws

Roordink en SAT officieel Isuzu dealer

MAN en VW dealer Roordink en MAN dealer SAT gaan Isuzu bedrijfsauto’s verkopen. Ze zien geen conflicten in een situatie met meerdere merken onder één dak.
Roordink en SAT gaan allebei het gehele Isuzu programma verkopen. Dat bestaat uit de Isuzu D-Max pick-ups en de N-series. Roordink en SAT zien geen conflicterende belangen met de producten van MAN en Volkswagen. Directeur Gijs Roordink: “Met de D-max breiden wij ons leveringsproduct uit in een niche branche en hebben we bovendien een hele mooie aantrekkelijke auto in ons programma. Op jaarbasis worden er circa 1.000 voertuigen in deze klasse in Nederland verkocht. De Isuzu N-serie valt precies onder het MAN programma dat bij 7,5 ton GVW begint. Het aantrekkelijke van de N-serie is dat het een lichte bedrijfsauto is die toch een echt vrachtwagen chassis heeft. De N-Serie heeft een gedeeltelijke overlap met de Volkswagen Crafter maar in onze beleving heeft ieder product zijn eigen doelgroep. Daarnaast zijn beide modellen technisch gezien totaal verschillen. We denken dat we met de N-serie klanten kunnen bedienen die buiten het bereik van de Crafter liggen.”
Isuzu is wereldwijd één van de grootste fabrikanten van pick-ups en vrachtwagens en één van ’s werelds allergrootste producenten van dieselmotoren. Het merk is inmiddels losgekoppeld van General Motors cq. Opel en vaart commercieel en technisch zijn eigen koers. In dat kader is eind 2006 een nieuwe importorganisatie aangesteld voor de Benelux, Isuzu Benelux NV, gevestigd in Veenendaal


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.