Nieuws

Schilder en cateraar winnen Bestelauto prijzen

Cateringbedrijf Casse Croute uit Heemskerk is winnaar van de Fiat Fiorino en schildersbedrijf Van Essen Schilders uit Staphorst wint de Modul bedrijfswagen inrichting.

Beide bedrijven hadden meegedaan aan de wedstrijd bij de introductie van de website Bestelauto.nl door zich in te schrijven als abonnee op de Bestelauto email nieuwsbrief.

Casse Croute is een culinaire dienstverlener uit Heemskerk die zich bezig houdt met de catering van bedrijfslunches, feesten en andere gelegenheden. Daarnaast geeft men kooklessen en kookworkshops. Op de website van het bedrijf meer informatie daarover. Casse Croute’s chefkok Rinus Knoops was reuze verrast en blij met de mededeling dat hij een bestelauto gewonnen had.

Van Essen Schilders is een ruim veertig jaar oud familiebedijf uit Staphorst dat is gespecialiseerd in schilderwerken glasservice en wandafwerking. Het bedrijf beschikt voor dat laatste over een eigen werkplaats. Mevrouw Van Essen was geweldig blij met de Modul bedrijfsauto-inrichting: “We hebben nog nooit in ons leven een prijs gewonnen!”


In de april editie van het magazine Bestelauto komt een verslag van de prijsuitreiking en zal tevens een reportage over beide bedrijven verschijnen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.