Nieuws

Snoeks Automotive heeft voor de Mercedes-Benz Vito Mixto, de dubbele-cabineversie, een separatiewand ontwikkeld die achter de 2e zitrij op de C-stijl geplaatst wordt.

In samenwerking met Mercedes-Benz Europa heeft Snoeks een separatiewand ontwikkeld die ervoor zorgt dat de vracht wordt gescheiden van het passagierscompartiment. Hierdoor wordt stof en geluid uit de laadruimte grotendeels gereduceerd en wordt de veiligheid van de inzittenden gewaarborgd.

De separatiewand is vervaardigd uit speciaal ontwikkeld 6mm recyclebaar ABS en voldoet aan de hoogste Europese eis DIN 75410-3, die ingevoerd is om een doorschietende lading bij een noodstop te voorkomen. Sinds januari 2009 is deze DIN normering vertaald naar de ISO 27956 normering, waarvan verwacht wordt dat deze binnen enkele jaren in heel Europa verplicht wordt gesteld. Omdat een standaard tussenschot ruit niet voldoet aan deze eis, heeft Snoeks speciaal voor deze normering een hightech polycarbonaat ruit ontwikkeld.

Snoeks levert dit product direct aan de fabriek in Spanje. Door deze logistieke invulling is het voor iedere Mercedes-Benz dealer in Europa mogelijk om deze optie te bestellen.
 


2 reacties op “Snoeks ontwikkelt separatiewand voor Mercedes-Benz Vito

 1. dirk verbauwhede schreef:

  Goedemorgen,

  Kan ik een tussenwand c stijl bestellen bij jullie voor mb vito w447?

  mvg

  dirk

 2. Arjan Velthoven schreef:

  Niet bij ons Dirk, wij zijn een website. Bij Snoeks http://www.snoeksautomotive.com kunnen ze je wel vast helpen… Succes!, redactie Bestelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.