Nieuws

Sortimo op één locatie in Moordrecht

Sortimo Nederland en Sortimo Service Center betrekken een dezer dagen gezamenlijk een nieuw pand in Moordrecht, waar bijna een jaar aan gebouwd is. Sortimo Service Center krijgt daarbij een nieuwe naam: Sortimo Bedrijfswageninrichting.

De verhuizing naar bedrijventerrein Gouwepark is een feit. De gloednieuwe locatie langs de A12 strekt zich uit over circa 7100 m². Alle medewerkers van beide bedrijven namen ondertussen hun intrek op hun ruime werkplek.

“Ons nieuwe bedrijfspand is modern en helemaal klaar om onze activiteiten verder te ontplooien,” aldus een tevreden Theo Daanen, algemeen directeur van Sortimo Nederland. “Twee aparte business units, die nauw samenwerken op één locatie … het zal de workflow én de service naar onze klanten toe alleen maar ten goede komen.”

De nieuwe vestiging van Sortimo Nederland is onderverdeeld in kantoorruimtes, een assemblageafdeling en een magazijn. Rond het pand bevinden zich 133 parkeerplaatsen, voor bezoekers én voor de in te richten bedrijfsvoertuigen.

Een ruime salesroom toont bezoekers de eindeloze mogelijkheden die Sortimo biedt om een bedrijfswageninrichting op maat te realiseren, voor elk type, elk merk en elke grootte van auto. Niet alleen zijn hier modellen van alle productlijnen te vinden, de salesroom is ook perfect uitgerust om door middel van digitale visualisatie voorbeelden te tonen van hoe een ingerichte bedrijfsauto eruit gaat zien.

Sortimo Bedrijfswageninrichting werkt op de nieuwe locatie in een aparte, ruime en volledig uitgeruste inbouwafdeling waar de inrichting van de bedrijfsvoertuigen in optimale omstandigheden kan gebeuren.

Ruud de Hoop, commercieel directeur van Sortimo Nederland: “We zijn blij dat we voortaan onder één dak zitten met onze collega’s van Sortimo Bedrijfswageninrichting. Hierdoor kunnen we onze klantenservice nog verder optimaliseren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.