Nieuws

Sortimo opent nieuwe locatie in Eindhoven

Op vrijdag 17 mei opent Sortimo Eindhoven feestelijk de deuren van de nieuwe locatie aan de Bedrijvenweg 11 in Eindhoven. De nieuwe vestiging biedt een stuk meer mogelijkheden dan de oude, en dat komt uiteraard de klanten ten goede.

Het pand aan de Bedrijvenweg 11 is heel wat ruimer dan de vorige vestiging, en bovendien veel beter geoutilleerd. Hierdoor kunnen de werkzaamheden vlotter en efficiënter worden uitgevoerd. 

Wie ter plaatse op zijn bedrijfswagen wacht, kan gebruikmaken van de mooie wachtruimte annex bar, met wifi-verbinding. Even in alle rust wat werk inhalen tijdens het wachten, is geen probleem. Klanten hoeven dus geen tijd te verliezen.

Tijdens de open dag op vrijdag 17 mei 2019 is iedereen welkom om kennis te maken met de nieuwe vestiging en de innovaties van Sortimo. In de mooie salesroom kan je die dag de nieuwe productlijn SR5 ontdekken. Ook het nieuwe online platform mySortimo, met daarop de SR5-configurator voor het zelf online ontwerpen en bestellen van de SR5 inrichting, wordt uit de doeken gedaan. Interesse in voertuigbestickering? De medewerkers stellen met plezier de mySortimo Graphics configurator voor, die kan ingezet worden voor het zelf online ontwerpen en bestellen van een voertuigbestickering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.