Nieuws

Speciale ‘Winner Edition’ Fiat Fiorino

Om nog maar eens te vieren dat de Fiat Fiorino ‘Van of the Year 2009’ is, introduceert Fiat een speciale uitvoering: de Fiat Fiorino ‘Winner Edition’.

De Fiat Fiorino ‘Winner Edition’ is onder meer te herkennen aan de RVS front bumper grilles, RVS spiegelkappen en RVS deurgreepcovers op de zij- en achterdeuren. Daarnaast is de bestelauto voorzien van de nieuwste generatie sidebars. Deze Progress Europe sidebars zijn voorzien van het VPS-systeem (Vehicle Protection System), waarbij de bevestiging van de sidebars bij een aanrijding naar beneden weg-buigt, zodat schade aan de carrosserie wordt voorkomen.

Het complete ‘Winner Edition’-pakket bestaat uit: Progress sidebars, RVS front bumper grilles, RVS spiegelkappen, RVS deurgreep covers op zijdeuren en achterdeur, chromen achterdeurlijst aan onderzijde achterdeuren, instaplijsten op dorpels en speciale Winner Edition badges op voorspatborden.

Optioneel is het ‘Van of the Year pakket’ bestaande uit airco, radio-CD-MP3-speler, bluetooth en stuurwielbediening. Om de ‘Van of the Year’-titel te vieren, bedraagt het consumentenvoordeel van dit pakket 410 euro.

De Fiat Fiorino heeft een laadcapaciteit van 685 kilo en een maximaal geremd aanhangwagengewicht tot 1.000 kilo. De 1.3 MJ dieselmotor is leverbaar met een roetfilter. Met deze krachtbron heeft de Fiorino een actieradius van ruim 1.000 kilometer op één tank diesel (gemiddeld brandstofverbruik 4,5 l/100 km) en een CO2-uitstoot van slechts 119 g/km. Het verversen van de olie hoeft slechts om de 30.000 kilometer (of 24 maanden) te gebeuren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.