Nieuws

Squarell ondersteunt VW e-Crafter

Het Nederlandse Squarell Technology voegt ondersteuning toe voor de Volkswagen e-Crafter elektrische bestelauto. Dit betekent dat de e-Crafter door Squarell Field Engineers is doorgelicht op alle mogelijke voertuigparameters. Met de verkregen informatie is het mogelijk om geavanceerde voertuigdata-oplossingen aan te bieden om bijvoorbeeld energieverbruik te kunnen vergelijken met traditionele brandstofvoertuigen in het wagenpark.

De markt van elektrische of hybride voertuigen groeit snel, steeds meer fabrikanten leveren van een of meerdere modellen ook een hybride of volledig elektrische variant. Voor transportbedrijven blijft de vraag naar inzicht in hun vloot op het gebied van het energieverbruik en onderhoud onverminderd aanwezig. Elektrische voertuigen zijn echter slecht te vergelijken met de dieselvarianten. Goed vergelijkbare voertuigdata is hierbij cruciaal. Om deze reden zet Squarell zich nu volledig in voor de ondersteuning van deze voertuigen.

Naast de VW e-Crafter ondersteunt Squarell ook al de Renault Master Z.E., Mercedes-Benz’ eSprinter en eVito en de toerbussen Heuliez GX 337, VDL LLE Electric. In de voertuigendatabase van Squarell zijn alle ondersteunde elektrische voertuigen te vinden. Daarnaast is er ook ondersteuning voor personenauto’s, vrachtwagens/trailers, bestel(bussen), zware voertuigen etc.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.