Nieuws

Stylingpakket voor Renault Master

Renault fraait haar bestelauto Master op met een nieuw stylingpakket, toepasselijk genaamd Pack Style. Het pakket verfraait de al een flink aantal jaren meegaande Master.

In samenwerking met Snoeks Automotive en Vermeulen Conversions kost het Pack Style voor de Renault Master 349 euro excl. BTW. Het bestaat uit drie verfraaiende elementen: een in de kleur van de carrosserie gespoten voorbumper en hoekstukken van de achterbumper die óók in de carrosseriekleur zijn gespoten.

Het Pack Style op de Renault Master is verkrijgbaar in de kleur van het basisvoertuig, ongeacht of de lak een lak is uit het gewone aanbod of een specifieke kleur; er zijn wat dat betreft geen beperkingen.

Met dit pakket is het aanbod voor de Renault Master in overeenstemming met het aanbod voor de Renault Kangoo Express en de Renault Trafic, waarop al langer in carrosseriekleur gespoten bumperdelen verkrijgbaar zijn. Deze pakketten vinden gretig aftrek, niet alleen bij kleine bedrijven maar ook bij bedrijven met grotere wagenparken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.