Nieuws

Subaru biedt zijn nieuwe Forester e-Boxer nu ook aan op grijs kenteken. Deze hybride Forester Van biedt het comfort, de ruimte en veiligheid bekend van de Forester en combineert dit met een enorme laadruimte. De Subaru Forester e-Boxer op grijs kenteken is per direct in twee uitvoeringen leverbaar vanaf  33.395 euro.

Subaru staat te boek als een merk van veelzijdige, veilige en betrouwbare auto’s. De Forester Van borduurt voort op die eigenschappen en voegt daar een enorme laadruimte en een uitstekende zitpositie aan toe. Om met dat laatste te beginnen: iedereen die wel eens een Van-versie van een personenauto heeft gereden kent de vaak beroerde zitpositie. Vaak kan de bestuurdersstoel onvoldoende worden versteld door het verplichte scherm tussen laad- en passagierscompartiment. Ondanks de afscheiding is de zitpositie in de Forester meer dan uitstekend dankzij een voorstoel die voldoende verstelbaar is

De laadruimte van de Forester Van is riant. Via een grote, hoog openzwaaiende achterklep wordt toegang geboden tot een laadruimte van maar liefst 1.779 liter. Voor wie niet genoeg heeft aan dat laadvolume: de Forester mag ook 1.870 kilogram trekken en hij kan een daklast van 100 kilogram aan op de dakdragers.

De nieuwe Forester Van is er vanaf 33.395 euro (excl. BTW, excl. BPM) voor de Comfort. Dit is inclusief permanente vierwielaandrijving en automatische transmissie. De nog completer uitgeruste Luxury wisselt van eigenaar voor 35.874 euro. De nieuwe Forester Van is per direct via de officiële Subaru-dealers leverbaar en komt, net als elke nieuwe Subaru, in aanmerking voor 5 jaar garantie, 5 jaar mobiliteitsgarantie en 5 jaar nieuwwaardeverzekering.

Bekijk hier meer informatie over de Subaru Forester e-Boxer op grijs kenteken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.