Nieuws

Leasemaatschappijen Terberg Leasing en Business Lease Nederland onderzoeken of ze kunnen fuseren. Als dat mogelijk is willen beide partijen eind dit jaar gezamenlijk een nieuw bedrijf oprichten.

De beide leasemaatschappijen zien dat de autoleasemarkt sterk in beweging is. Enerzijds wordt er geconsolideerd, wat een prijsdrukkend effect heeft, anderzijds treden kleine spelers toe die zich profileren op service. In de markt gaat de combinatie omvang en service dan ook steeds belangrijker worden. Voldoende reden voor Terberg Leasing en Business Lease Nederland om te willen fuseren.

Zowel Business Lease Nederland als Terberg Leasing zijn familiebedrijven met een sterke achtergrond in leasing. Beide bedrijven kennen een ondernemende cultuur, beide bedrijven hebben hun wortels in de regio Utrecht. Samen met een gedeelde visie op de ontwikkeling van de leasemarkt levert een samengaan een krachtige speler in de markt op, met alle schaalvoordelen van dien. De Business Lease activiteiten in Centraal Europa blijven zelfstandig opereren onder de Autobinck Group.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.