Nieuws

Thermo King biedt meer koele connectivity

Thermo King heeft deze week zijn nieuwe BlueBox Lite-telematica-apparaat aangekondigd dat is ontworpen om de connectiviteit van de door voertuigen aangedreven koelunits te verbeteren.

Met het BlueBox Lite-apparaat krijgen de klanten nu een meer kostenefficiënte manier om niet alleen de temperatuur- en positiegegevens te verkrijgen, maar ook kritische informatie van het regelsysteem van de voertuigaangedreven koelunits, zoals instelpunten, alarmen of bedrijfsuren. BlueBox Lite beschikt over 4G-connectiviteit waardoor klanten eenvoudig toegang hebben tot de gegevens via het Thermo King TracKing-webportaal, TK Reefer of integreer het met een platform of back-endsysteem van een derde partij.

“Connectiviteit is iets dat je niet mag missen voor bedrijven die de efficiëntie van hun koudeketenactiviteiten willen verbeteren”, zegt Mike McEnnis, Thermo King Connected Solutions Portfolio Leader. Met de introductie van het BlueBox Lite-telematica-apparaat voor onze V-Series-, VX-Series- en B-Series-assortiment, willen we het onze klanten gemakkelijker maken om te profiteren van de gegevens en hun activiteiten slimmer te maken. De BlueBox Lite is een plug-and-play-, 4G-oplossing waarmee ze op een kostenefficiënte en gemakkelijke manier realtime informatie over de werking van hun gekoelde voertuig kunnen ontvangen.”

Andere belangrijke kenmerken van het Thermo King BlueBox Lite-apparaat zijn:

  • Vrijwel realtime toegang tot gegevens dankzij de beschikbaarheid van het log-interval van vijf minuten voor verbeterde responstijden
  • Plug-and-play-oplossing die de installatietijd verkort, zonder dat een aparte DataLogger nodig is om de temperatuurgegevens op te halen. In tegenstelling tot andere telematica-oplossingen met temperatuursondes, kan de BlueBox Lite eenvoudig worden geïnstalleerd en rechtstreeks worden aangesloten op de controller van de koelunits
  • EN12830-compatibele oplossing indien gecombineerd met de optionele TouchLog datalogger
  • Tweerichtingscommando voor wijziging van het instelpunt om de temperatuur van de lading op afstand te kunnen regelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.