Nieuws

Thermo King biedt TracKing op koelunits

Thermo King biedt vanaf nu zijn voertuigaangedreven bestelauto- en truck koelunits met directe aandrijving ook aan met TracKing, het activabeheersysteem van Thermo King.

Alle nieuwe en bestaande units kunnen nu worden uitgerust met dit slimme telematicasysteem. Het systeem geeft klanten direct toegang tot hun gekoelde vloten, en dat allemaal op afstand. TracKing maakt eenvoudige bewaking en analyse van koelprocessen mogelijk zodat temperatuurregeling, conformiteit en maximale bedrijfstijd te allen tijde gegarandeerd kunnen worden – de voertuigen hoeven daarbij de weg niet te verlaten.

“Onze externe connectiviteit, mobiele apps en gegevensverzameling geven vlootmanagers de mogelijkheid om hun processen te transformeren en hun vloten beter te kunnen voorspellen en traceren”, zegt Eneko Fernandez, hoofd productmanagement bij Thermo King. “Onze klanten waarderen slimme producten en diensten en we zijn blij dat we nog steeds innovatieve oplossingen kunnen aanbieden die hen ondersteunen bij het optimaliseren van hun vloot en het verhogen van de winstgevendheid.”

Het TK BlueBox communicatie-apparaat maakt deel uit van het TracKing-telematicasysteem en verzamelt en registreert unitgegevens die geraadpleegd kunnen worden met behulp van de gratis Thermo King Reefer-app op een smartphone of een ander apparaat met Bluetooth. Hierdoor hebben vlootmanagers en chauffeurs toegang tot kritische data op afstand om te garanderen dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert. Chauffeurs kunnen de temperatuur van de lading en de koelunit controleren. Dit is ook mogelijk wanneer ze niet in het voertuig zitten, bijvoorbeeld tijdens leveringen of wanneer ze pauze hebben.

TracKing, het temperatuurbeheersysteem van Thermo King, kan worden geïntegreerd in andere transportbeheersystemen om zo het activagebruik te optimaliseren en gegevens uit verschillende systemen naadloos te integreren. De vloten kunnen met ondersteuning van het dealernetwerk van Thermo King profiteren van een proactieve en efficiënte service in heel Europa, terwijl de uitvaltijd wordt geminimaliseerd. Thermo King-dealers hebben toegang tot real-time gegevens en diagnostiek waardoor er volledig op hen kan worden vertrouwd om de beste oplossingen aan te bieden. Zij zijn in staat om nog beter te anticiperen en reageren op veranderende behoeften van de klant.

De Thermo King Reefer-app is te downloaden via Google Play en de Apple App Store.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.