Nieuws

Thomas Acda in Fiat Talento op toernee

Thomas Acda trekt met zijn nieuwe theatershow ‘Motel’ momenteel volle zalen. Tot en met mei toert de zanger/acteur/songwriter met zijn solovoorstelling door het land. Hij doet dat met nieuw vervoer: de Fiat Talento VIP shuttle.

Samen met David Middelhoff en Laura Trompetter trekt Thomas Acda de komende maanden met zijn eigen luxe tourbus, de Fiat Talento VIP shuttle, door Nederland voor zijn theatervoorstelling ‘Motel’. Naast ruimte voor zes personen biedt de Talento Thomas tegelijkertijd ook alle ruimte om de muziekinstrumenten voor zijn theatershow mee te nemen.

De Fiat Talento VIP shuttle brengt de Motel-artiesten comfortabel van theater naar theater. Zo is de bus bijvoorbeeld voorzien van airconditioning, cruise control, uiteraard een uitstekende multimedia systeem met navigatie, radio en mp3-speler met Bluetooth en stuurwielbediening, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, elektrische bedienbare ramen en spiegels, een fijne bestuurdersstoel met armsteun, lendesteun en hoogteverstelling, parkeersensoren en een volledig met leder bekleed interieur waaronder echte VIP stoelen. Deze stoelen zijn draai-, kantel- en verstelbaar. Zo kan Thomas Acda en zijn team onderweg ontspannen en tot rust komen.

Na twintig jaar Acda en de Munnik besloot Thomas Acda eerst twee films te regisseren, een roman te schrijven, de liedjes voor de musicals ‘De Marathon’ en ‘All Stars’ te maken en het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol te vervullen in de met sterren overladen musical ‘Fiddler on the roof’. Hij ontving twee musical awards, waaronder die voor de beste acteerprestatie (‘Thomas Acda ontroert’). En nu is er de, met sterren overladen, solovoorstelling ‘Motel’, waarmee Thomas Acda terug is op het toneel met een eigen muzikale theatervoorstelling, samen met David Middelhoff en Laura Trompetter. Motel doet de Nederlandse theaters nog tot en met 24 mei aan.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.