Nieuws

TrackJack volgt voertuigen

TrackJack is de naam van een nieuw traceersysteem voor het vinden en volgen van onder meer bestelauto’s. TrackJack is het eerste traceersysteem op de markt zonder abonnementskosten dat te bedienen is met een mobiele telefoon en/of het internet.

TrackJack On The Move is een compact traceersysteem dat eenvoudig ingebouwd kan worden in een voertuig. Via SMS en via een gratis persoonlijk internetaccount kan op elk gewenst moment de locatie van TrackJack opgevraagd worden. Op deze wijze is het altijd inzichtelijk waar een voertuig zich bevindt.

Met TrackJack kunnen opgevraagde locaties gratis teruggezien worden via een internetaccount. Ook is er mogelijkheid om locaties van TrackJack uit het verleden op te vragen zonder dat er toentertijd een opvraag is gedaan. Hierbij wordt een overzicht getoond met adressen van iedere minuut, plus de gemaakte snelheid.
Tevens kan er een snelheidslimiet worden ingesteld. Bij overschrijding hiervan ontvangt de koppelde gebruiker een melding per SMS en het internet.

Verder kan er een veiligheidszone gecreëerd worden door het instellen van grenzen. Gaat het voertuig buiten dit gebied, dan wordt er een melding gegeven via SMS en het internet. Er volgt wederom een melding als het voertuig weer binnen deze grenzen komt.
Ook kan er gebruikt gemaakt worden van LiveTracking. Dit houdt in dat via het internetaccount de gehele route van het voertuig gedurende een dag, maand of drie maanden weergegeven wordt op een plattegrond.

TrackJack is te koop voor €149,- via de webshop van TrackJack op www.trackjack.nl en bij Correct Electronics te Rotterdam.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.