Nieuws

Universele bestelauto-aanbieder Helo van start

Deze week is er met Helo een nieuwe aanbieder voor bestelauto’s op de markt gekomen. Helo is een  merkonafhankelijk kanaal voor bedrijfswagens tot 3.5 ton en is een samenwerking van Hengens Mobiliteitsgroep en Loven Truck Helmond.

Helo wil op transparante wijze nieuwe bestelauto’s aanbieden tegen de scherpst mogelijk prijzen. Helo biedt daarbij ook een volledig dienstenaanbod aan, bijvoorbeeld voor aflevering met een complete opbouw.

Het aanbod bestaat uit fabrieksnieuwe bestelauto’ss van de meest populaire Europese en Aziatische merken. Op de website www.say-helo.nl is het hele aanbod zichtbaar. Daarnaast is bestelling op maat ook mogelijk. Klanten kunnen  ook terecht op drie locaties in Limburg en Noord-Brabant: Helmond, Nieuwstadt en Maastricht. Daar is ook complete service mogelijk: van APK en LPK tot en met eigen schadeherstel.

Hensgens Mobiliteitsgroep is merkdealer van Selected By, erkend reparateur van Mazda en specialist in de merken Hyundai en Honda. Loven Truck Helmond is een deel van de LOVEN Beheer Groep. et merk vertegenwoordigt tal van bedrijfswagenmerken als DAF, Tatra, Alltrucks en Wielton.

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.