Nieuws

Van den Born start Rasteel Rent

Van den Born Carrosserie is een nieuwe activiteit gestart: het verhuren van glasrastelen. Onder de naam Rasteel Rent zijn er nu twee soorten voertuigen te huur vanaf 95 euro per dag.

In Nederland zijn er diverse type bedrijfswagens te huur, gesloten bestel, verhuiswagens, koelwagens, maar er zijn geen verhuurbedrijven die de mogelijkheid bieden auto’s te huren met een glasrasteel. Via zijn klanten krijgt Van den Born Carrosserie regelmatig de vraag of het mogelijk is een vervangend voertuig te krijgen bij schades of reparaties of indien de levertijd van een nieuw voertuig lange vormen aanneemt.

Gezien deze regelmatige vraag naar vervangend vervoer en/of extra rasteel auto’s biedt Van den Born Carrosserie vanaf 1 november een extra service aan zijn klanten.

Rasteel Rent biedt de mogelijkheid een vervangende of extra glastransport auto in te zetten voor kortere of langere duur. Makkelijk bij schade of als er tijdelijk een capaciteitsprobleem is voor het transport van glas. Rasteel Rent biedt de mogelijkheid om een gesloten bestelwagen, voorzien van een ALUTOP imperiaal met een enkelzijdig EUROBORN glasrasteel te huren of als bij zwaardere glasvrachten een chassis cabine met gesloten EUROBORN glasrasteel. Beide type voertuigen zijn geschikt voor een B-rijbewijs. Beide type voertuigen zijn voor kortere of langere termijn te huur. U rijdt al een rasteelauto van Rasteel Rent vanaf € 95,- per dag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.