Nieuws

Van Mossel nu ook in Tilburg met Jeep en Fiat

Na de overname van Autobedrijf Otten in Breda afgelopen september en het hiermee verkregen dealerschap van Fiat, Alfa Romeo en Jeep, breidt Van Mossel nu ook uit in Tilburg met deze merken. 15 oktober openen de deuren van de splinternieuwe vestiging aan de Kraaivenstraat. Het is hiermee de tiende Van Mossel vestiging in de straat.

Vanuit de kennis en expertise van Van Mossel Breda (voorheen Autobedrijf Otten) zal de nieuwe vestiging geleid worden. Bij Van Mossel Breda gaat de ervaring met deze merken immers ver terug in de vorige eeuw. Er zullen in de nieuwe vestiging daarom ook veel bekende gezichten te zien.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “De mensen uit Tilburg en omgeving kunnen we nu nog dichterbij huis van dienst zijn met de verkoop en het onderhoud van Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional (bedrijfswagens). Een echte aanwinst, want deze merken kenden langere tijd geen officieel dealerschap in Tilburg. Van Mossel is nu de enige officieel erkende dealer van deze merken en biedt daarmee officiële fabrieksgarantie en onderhoud.  De monteurs werken onder auspiciën van de importeur en volgen alle trainingen. Een veilig gevoel en zekerheid wat we onze klanten graag bieden.”

De vestiging ziet er uit als door om een ringetje te halen. Het voldoet volledig aan de nieuwste eisen van deze tijd en zorgt voor een ultieme beleving van de merken Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Een feestelijke opening staat overigens na de herfstvakantie op de planning. Vanzelfsprekend is iedereen die de nieuwe vestiging eerder wil komen bewonderen en tevens wil profiteren van mooie  aanbiedingen, van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen. Een aantal vertrouwde ‘Bredase’-gezichten aangevuld met nieuwe Van Mossel gezichten staan klaar om zowel bestaande als nieuwe klanten een rondleiding te geven.

Alphons Otten, Clusterdirecteur Fiat/Alfa Romeo/Jeep is verheugd met de nieuwe vestiging in Tilburg: “Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en nodigen iedereen uit om te komen kijken. Zoals al eerder door Eric Berkhof aangegeven zijn wij erg blij om ook de mensen in Tilburg en omgeving kennis te laten maken met het officiële dealerschap van deze mooie merken. Het Van Mossel motto luidt niet voor niets: ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ en wij maken dit dan ook graag waar!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.