Nieuws

Verizon Connect biedt slimme video-oplossing

Met de introductie van Verizon Connect Integrated Video biedt Verizon Connect alweer een innovatieve oplossing voor wagenparkbeheer. Deze krachtige slimme-video-oplossing – geschikt voor bedrijven van elke omvang – helpt klanten bij het verhogen van de veiligheid en het beperken van risico’s.

Verizon Connect Integrated Video maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) om op slimme wijze beelden vast te leggen en ze automatisch te classificeren op basis van de ernst van een voorval. De AI-engine doorzoekt de videobeelden, zodat bedrijfseigenaren en wagenparkbeheerders zo alleen die beelden te zien krijgen, die voor hen relevant zijn. Machine Learning-technologie optimaliseert toekomstige video’s op basis van feedback van de gebruikers. Bovendien biedt Verizon Connect Integrated Video inzicht in data om het rijgedrag van chauffeurs te verbeteren en om bedrijven te beschermen tegen valse claims.

“Ons doel is innovatieve oplossingen te ontwikkelen op basis van de nieuwste technologieën om onze klanten vooruit te helpen”, zegt Derek Bryan, vice-president EMEA van Verizon Connect. “Voor deze nieuwe tool zetten we geavanceerde AI en Machine Learning in om onze klanten te helpen veilig, productief en efficiënt te werken, waar ook ter wereld.”

Integrated Video biedt ook overige functies, zoals Speed Overlay. Hiermee kunnen wagenparkbeheerders eenvoudig in het videofragment zien hoe hard het voertuig reed om te bepalen of de gereden snelheid de oorzaak van het voorval was. Met Video on Demand kunnen wagenparkbeheerders het geclassificeerde beeldmateriaal afspelen in fragmenten van 40 seconden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.