Nieuws

Verizon Connect levert met de introductie van Verizon Connect Reveal Field een toegankelijke oplossing voor werkopdrachtbeheer (ook wel: fieldservicemanagement). Deze oplossing maakt het voor planners gemakkelijk om gedurende de dag werkopdrachten efficiënt te plannen en informatie near-realtime te communiceren naar technici en andere buitendienstmedewerkers, én naar klanten.

Verizon Connect Reveal Field werkt met de fleetmanagementsoftware Reveal van Verizon Connect om de locatiegegevens van voertuigen en de beschikbaarheid van technici te combineren. Op basis van deze informatie zijn operationeel managers in staat om sneller beter geïnformeerde beslissingen te nemen en betere service te bieden. Daarbij werken ze vanuit één applicatie en hoeven ze dus niet te schakelen tussen telematica- en fieldservice-oplossingen.

“Operationeel managers en wagenparkbeheerders hebben behoefte aan één centrale plek van waaruit ze volledig inzicht hebben in de beschikbaarheid van hun voertuigen en hun mobiele werknemers, en het werk dat ze doen”, zegt Nick Kuiper, marketingmanager Benelux bij Verizon Connect. “Verizon Connect Reveal Field biedt een vereenvoudigde benadering voor het aansturen van chauffeurs, technici of andere buitendienstmedewerkers, en voor het managen van werkopdrachten. Bovendien stelt deze tool klanten in staat om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, werkopdrachten efficiënt in te plannen en de dienstverlening aan klanten te verbeteren – alles vanuit één dashboard.”

Belangrijke functies van Verizon Connect Reveal Field zijn onder meer:

  • eenvoudige planning – bekijk de beschikbaarheid van technici en de voertuiglocaties, en plan werkopdrachten in een eenvoudig te gebruiken kalender;
  • gemakkelijke toewijzing – wijs werkopdrachten snel toe en deel de informatie, zodat de technici aan wie de opdrachten zijn toegewezen, weten dat een taak is ingepland;
  • realtime meldingen – stuur automatisch boekingsbevestigingen en herinneringen naar klanten;
  • mobiele applicatie voor technici – voeg eenvoudig notities, foto’s en handtekeningen toe op locatie via de mobiele app om het kantoor up-to-date te houden;
  • Live Map-integratie – bekijk de near-realtime voertuiglocatie van technici, plan informatie in op de Live Map en neem beter geïnformeerde planningsbeslissingen.

Verizon Connect Reveal Field helpt operationeel managers ook bij het verbeteren van de dienstverlening aan klanten doordat zij, met de informatie die het platform hen biedt, een nauwkeuriger geschatte aankomsttijd kunnen doorgeven aan klanten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.